Hei kaikille!

Tässä on Lapinpöllön paja Sisustuskauppa ja haluan ensimmäisessä postauksessani kertoa trendikammasta sisustusjuttusta, joka ei ole jo usean vuoden ajan menettänyt (eikä aio luopua!) asemaansa suosituimpien kodinkoristeiden huipuissa. 

Nämä ovat keraamisia talolyhtyjä!talolyhdyt.jpg

Ja tänään minun juttuni niistä.
Pyrimme aina sisustamaan ja tekemään kodistamme viihtyisän, haluamme mukavuutta ja positiivisia tunteita, ja mikä muu tuo lämpöä ja mukavuutta, jos ei kynttilän välkkyminen kauniiden talojen söpöistä pienistä ikkunoista?
Nyt vähän tietoa teille näiden talojen taianomaisesta valmistusprosessista!

Tämän talon rakennus työprosessi on pitkä ja tarkka, koska jokainen talo on tehty ja maalattu käsin.
Kuvittele, että sitten sinulla on oma ainutlaatuinen pikku talo, ainoa koko maailmassa!


Ja tässä on prosessi.
Ensin valitaan  savi, rullataan se ohuiksi kerroksiksi, jotka ovat yhtä paksuja, ja kun savi on märkä, puristetaan muodoilla tulevan talon yksityiskohdat.pexels-anastasia-shuraeva-5566997.jpgpexels-anastasia-shuraeva-5566968.jpg

Liitetään sitten osat valmiin talon malliksi ja kuivataan märkä savi muotti luonnollisesti, mikä voidaan kestää jopa kolme viikkoa talon koosta riippuen.

Poltetaan talojen kuivaa mallia uunissa korkeassa lämpötilassa noin vuorokausi ja sen jälkeen talo on valmis maalaukseen.

Maalaus on luovin prosessi, koska taiteilija valitsee talojen värit ja muut yksityiskohdat - ovet, katot, putket, samassa vaiheessa lisätään yksityiskohtia esimerkiksi joulukoristeiden tai lautojen ja tiilien efektien muodossa. Esimerkiksi Ib Laursenin suunnittelijat ottavat mallin Nyhavn ja Thorshavn tankalaisen kaupungin lähiöstä ja kekevät pienin kopion niistä. pexels-arthouse-studio-7559737.jpg

 
Ja nyt kun talo on melkein valmis, ei tarvitse muuta kuin pinnoittaa se lasitteella ja lähettää takaisin uuniin lopullista polttoa varten!
Polton jälkeen annetaan sen jäähtyä 24 tuntia ja nyt talo lähtee ilahduttamaan sinua ja luomaan mukavimman kodikkaan tunnelman ympäri vuoden aikana!

Tutustu Lapinpöllön paja - sisustusverkkokauppaan ja valitse mielestäsi kaunein talosi itsellesi!

Ib Laursenin uusi kevätmallisto talolyhtyjä erittäin miellyttävissä herkissä sävyissä on jo saatavilla myymälästämme!talolyhdyt%20%281%29.jpg