Hei,
tiedetään että värimaailma vaikuttaa ihmisten mielialaan.

Tänään haluamme antaa vinkkejä millä voidaan saada väriterapia.  
Esittelemme Ib Laursenin kauneimman kevään talokokoelman, ja niille, jotka ovat jo tutustuneet, mutta ovat vielä miettimässä väristä, haluamme näyttää muutama kuva, miten nämä talolyhdyt sopivat toinen toisiinsa, ja piristävät kotia ja mieliä kirkkailla värillä :)

image-26-01-24-09-54.jpg

Ja annamme vinkki - kuvat miten talolyhdyt käytetään sisustuksessa.

Tänä kaudella on Nyhavn talojen sarja on edelleen tarjoilla, jossa talot ovat sileällä ulkovuorilla,  mutta lisäksi on saatavilla myös uudet talot Thorshavn sarjasta joissa laudoitusjäljitelmiä, jotka näyttävät erittäin raikkailta ja tyylikkäiltä.

Pienet ikkunat ja värilliset ovet ja katot lisäävät erityistä viehätystä ja ilahduttavat silmää tuoden valoisia ja aurinkoisia kesäpäiviä lähemmäksi!
Karsokaa kuvia miten talolyhdyt voit käyttää kodissasi, esimerkiksi erikseen ikkunapenkillä kukijen kera tai koota oman pienen kylän käytäessä erilaisia värejä ja muotoja!

ib-laursen-talolyhty-.jpg

Ib-Laursen-talolyhdyt.jpg

ib-laursen-talolyhty.jpg

keraaminen-talolyhty-3.jpg

Tutustu Lapinpöllön paja-verkkokaupan talokokoelmaan sekä jooga ladyn mallistoon, sillä yhdessä ne ovat loistava yhdistelmä, joka piristää mieltä ja ei ketään jää välinpitämättömästi!:)

image-26-01-24-10-07.jpg
Keväistä tunnelmaa kaikille!