Moikka,
tänään kerrotaan yksinkertaisimmasta ja tehokkaimmasta tavasta tarjoilla jälkiruokia, hedelmiä ja muuta:)

Kauniisti koristeltu jälkiruoka ei ole vain herkku, vaan myös koristeena juhla- tai arki pöytään.
Usein käytössä monenlaisia tarjoiluvateja ja tarjottimia. Mutta esittelemme tänään suosituimmat kattauksen elementit - kerrosvadit.

holly-stratton-PeC8skSxhG0-unsplash.jpg

Kerrosvati ilmestyi ensimmäisen kerran jokapäiväiseen käyttöön 1800-luvun lopulla ja sen ulkonäkö ja toiminnallisuus ovat pysyneet käytännössä ennallaan, paitsi että nykyään löytyy valtava valikoima tätä keittiövälinettä - luonnonpuuta, posliinia, metallia, lasia ja muovia.

Läpinäkyvistä materiaaleista valmistetut tarjoiluvadit näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja antavat pöydälle kauniin kiillon. Ja lasikuviot hurmaavat varmasti kaikki. Vadit voivat olla kaksi- tai kolmikerroksisia, ja mitä korkeampi, sitä näyttävämpi:)

image-04-10-22-03-55-13.jpg

tarjoiluvati-600x600.jpg

Metallisten kerrosvatien valmistettaessa käytetään terästä tai kuparia, ja ne ovat kestäviä ja eivät pelka kosteutta.

Löytyy myös pitsimetallisia tarjoiluvateja, jotka lisäävät romantiikkaa ja ylellisyyttä juhlapöytään.

kerrostarjotin.jpg

Tällaiset kerrosvadit joissa muutama kerros, ovat ihanteellisia kesäjuhlan pöydän kattamiseen, jolle voit laittaa herkkujen ja makeisten lisäksi myös koristella sen kukilla.

thomas-ae-hd_MLVubH18-unsplash.jpg

Riippumatta kerrosvatien käyttötarkoituksesta, olipa kyseessä sitten kotikäyttö tai pöydän kattaus juhlaan, Lapinpöllön paja -sisustusmyymälämme auttaa sinua aina parhaiden keittiövälineiden valinnassa!