Hei,
tänään näytämme viime vuosien naisten asusteen trendin - virkatut ja neulotut laukut.

23266_W540.jpg

Tämä tyylikäs asuste on suosituin tänä vuonna ja hyvästä syystä, sillä virkattu laukku on ainutlaatuinen, tyylikäs ja elegantti.
Käsintehdyt mallit ovat uniikkituote ja niitä valmistetaan yksittäisinä kappaleina.
Tämä kesälaukku näyttää epäilemättä yksilöllisyytesi ja tyylisi ja saa sinut erottumaan joukosta.

5285b9de9ed55566cf0c231885c81c42.jpg

Virkattu kassin tärkein korostus on sen kuviointi. Punokset, pitsit, tai erikoinen kuvio sekä verkko - jokainen laukku on kirjaimellisesti lahja muodistajille.

Tänä vuonna Ib Laursen julkaisi uuden kokoelman neulottuja laukkuja ainutlaatuisella tyylillään - ilmavia ja kevyitä, mutta samalla kirkkaita ja muodikkaita - kaikkea kivaa kevät- ja kesäpäiviä varten.

23421_W540.jpg

Laukut on valmistettu korkealaatuisesta puuvilla langasta, mikä estää niitä venymästä tai menettämästä muotoaan ja ulkonäköään.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että virkattu ja neulottu asuste vaatii huolellista käsittelyä.

Tällaisissa kesäkassissa ei kannata kantaa raskaita esineitä ja rasittaa paljon kassin kahvoista, muista, että tällainen laukku on tyylikäs lisävaruste, ei tavaroiden kantoväline:)

23414_W540.jpg

Ja vieläkin persoonallisemmaksi voit lisätä tällaiseen kassiin erilaisia lisävarusteita, kuten neulottuja tupsuja tai kukkia, helmiä tai ketjuja. Kokeile ja löydä itsellesi sopiva malli.

23881_W540.jpg

Lapinpöllön paja -verkkokaupasta löydät aina tyylikkään malliston virkattuja laukkuja, ehdi ilahduttaa itseäsi tällä kaudella!