Hei,
tänään haluamme tutustuttaa teitä Chic Antiquen rustiikkiseen sisustustuotteisiin.
 

No, niille, jotka eivät tiedä, vähän selvitystä brändistä.
Chic Antique on tanskalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut ylelliseen sisustukseen rustiikkiin, ranskalaiseen ja romanttiseen tyyleihin, mikä tekee tuotteistaan ainutlaatuisen löydön jokaiselle, joka on rakastunut vintage sisustukseen.

40029301_03.jpg

Yksi näistä tuotteista on sisustetut seinävitriinit rustiikki tyyliin.

41052419_03.jpg

Tällainen vitriini ei ole vain toimiva lisävaruste keittiön astioiden tai olohuoneen esineiden säilyttämiseen, vaan myös toiminnallinen esine, joka säästää tilaa ja suojaa siellä olevia esineitä myös pölyltä, koska vitriinissä on lasiovet.

Mutta samaan aikaan on mahdotonta olla huomaamatta sen kauneutta muotonsa ja antiikiksi käsittelynsä ansiosta, jotka koristavat mitä tahansa huonetta ja niistä tulee yksinomainen kohokohta sisustukseen.

41052419_04.jpg

Toinen Chic Antiquen suosikkimme ovat seinähyllyt antiikki puuta metallisilla koukuilla, jotka korostavat hyvin rustiikki tyyliä.

41056819_03.jpg

Nykyään vanhentunut puu on suosittu materiaali modernin sisustukseen. Tällä materiaalilla on kaunis kuvio ja patinoitunut pinta, joka tuo sisustukseen erityisen luonnollisen ja lämpimin ilmeen.

Vanhasta puusta valmistettu hylly luo harmonisen kotiympäristön, samalla kun se näyttää alkuperäiseltä, tyylikkäältä ja arvokkaalta.

41056819_04.jpg

41056819_05.jpg

Minkä lisävarusteen valitsetkin niistä, se koristaa varmasti kotisi, olipa kyseessä kaupunkiasunto tai maalaistalo.
Mutta Chic-antique:lla on paljon muita ihania tuotteita kauniiseen kotiin, varmasti kohta voimme näyttää niitäkin ja tarjota verkkokaupassamme, joten kotisi olisi kodikas ja persoonallinen.
Tutustu lisävarusteisiin, jossa maalaistyyli yhdistyy vintage viehättävyyteen, maalaismaisten tekstuurien sinfonia ja ajaton muotoilu inspiroidu jokapäiväiseen elämääsi.

Luodaan yhdessä lämpöä ja mukavuutta kotiin!

Sisustusverkkokauppa Lapinpöllön paja auttaa tässä aina!
Tutustu tuotteisiimme täällä.